RotoFlex

RotoCare

RotoFlex og RotoCare – fremtidens plejesenge

I RotoBed har vi et mål om at levere verdens bedste plejesenge. Med RotoFlex® og RotoCare® er vi godt på vej, og det er ikke blot noget, vi selv siger. Læs blot de mange cases her på hjemmesiden, hvor borgere, plejepersonale og ledere beskriver en hverdag med højere livskvalitet, færre smerter og bedre arbejdsmiljø takket være deres Roto seng.

Roto sengene er udviklet hos tyske PhysioNova med vanlig sans for grundighed og kvalitet. De er testet op til 220 kilo, og med muligheden for ekstra lav sengehøjde helt ned til 38 cm er de velegnede til såvel overvægtige som høje eller lave brugere. Også borgere med lidelser som demens, Parkinsons og sklerose kan have særlig gavn af en Roto plejeseng.

Med en drejbar Roto seng tager det blot 40 sekunder, fra borgeren ligger ned, til borgeren står på gulvet. Det er et minut mindre end de fleste senge på markedet, og det sparer både tid og penge, når det drejer sig om forflytninger.

Det kalder vi god velfærdsteknologi – og velfærdsteknologi er en vigtig del af fremtidens pleje. Derfor har en række SOSU-skoler nu også inddraget RotoCare® og RotoFlex® i deres undervisning. Fordi de letter forflytninger, gør borgerne mere selvhjulpne og skåner personalet for dårlige arbejdsstillinger.

RotoCare® plejeseng med halv-automatisk drejefunktion

RotoFlex® med fuldautomatisk drejefunktion

Roto – forflytning med gulvlift

Roto – forflytning med personlift

Roto seng ROHO® trykaflastende madras

Roto seng forflytning med RotoTurn Sheet