Fremtidens plejesenge

RotoBed®Free og RotoBed®Care

I RotoBed® har vi et mål om at levere verdens bedste plejesenge. Med RotoBed®Free og RotoBed®Care er vi godt på vej, og det er ikke blot noget, vi selv siger. Læs blot de mange cases her på hjemmesiden, hvor borgere, plejepersonale og ledere beskriver en hverdag med højere livskvalitet, færre smerter og bedre arbejdsmiljø takket være deres Roto seng.

RotoBed® plejesengene er testet op til 225 kilo, og med muligheden for ekstra lav sengehøjde helt ned til 24,5 cm er de velegnede til såvel overvægtige som høje eller lave brugere. Også borgere med lidelser som demens, Parkinsons og sklerose kan have gavn af en Roto plejeseng.

Med en drejbar RotoBed® plejeseng tager det under et minut fra borgeren ligger ned, til borgeren står på gulvet. Det sparer både tid og penge, når det drejer sig om forflytninger – og gør den enkelte bruger mere selvhjulpen og smertefri.

Det kalder vi god velfærdsteknologi – og velfærdsteknologi er en vigtig del af fremtidens pleje. Derfor har en række SOSU-skoler nu også inddraget RotoBed® sengene i deres undervisning. Fordi de letter forflytninger, gør borgerne mere selvhjulpne og skåner personalet for dårlige arbejdsstillinger.

Prisbelønnet designer

Godt design bidrager også til livskvalitet. Bag RotoBed® plejesengenes harmoniske ydre står den prisbelønnede møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen, som ud fra en skandinavisk tradition arbejder med fokus på innovation, æstetik og funktionalitet.

Vi producerer RotoBed® sengene med fokus på bæredygtighed og langtidsholdbare, genanvendelige materialer. Også under pakning og transport vægter vi hensynet til miljøet højt.

RotoBed® plejesenge er velfærdsteknologi, som alle kan gå til. En enkel og overskuelig betjening letter livet for både brugere, pårørende og personale. Samtidig har RotoBed® en mængde tilbehør, som er specialdesignet til vores senge og bidrager yderligere til at lette forflytninger og pleje.

RotoBed® plejeseng med halv-automatisk drejefunktion

RotoBed® plejeseng med fuldautomatisk drejefunktion

Kontakt os og hør mere

RotoBed®  leverer de unikke drejesenge RotoBed®Care og RotoBed®Free til store dele af verden.

Vi vægter kvalitet og service højt og har stor erfaring med at skræddersy velfærdsteknologiske løsninger til både kommuner, institutioner og privatpersoner.

Det danske kontor har til huse i Hvidkilde i Lunderskov, hvor både privatpersoner og offentlige institutioner har mulighed for at se og afprøve vores produkter.

For aftale om et møde, kontakt os venligst på tlf. 75 50 50 25 eller info@rotobed.com

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at RotoBed® behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

RotoBed® respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personoplysninger
Ved at skrive til RotoBed® via kontaktformularen på denne hjemmeside opgiver du dit navn og din e-mailadresse. Denne information videregives alene internt i virksomheden for at besvare din forespørgsel og videregives ikke til tredjeperson.

RotoBed® indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

© RotoBed